Próbáld ki ÚJ lézerharc pályáinkat!

Ég és föld. Mostantól két pályán tudtok játszani egy teljesen ÚJ HELYSZÍNEN továbbra is a X. kerületben, de már a Maglódi út 47. szám alatti Vállalkozói Park területén várunk benneteket.

Építettünk nektek egy EMELETES 500 nm-es lézerharc pályát, amelyen két galéria is található amiket biztonságos rámpákon fedezhettek fel a teljesen új könnyű lézerpisztolyokkal. Ezen a pályán hasonlóan az eddig megszokottakkal, teljesen tiszta körülmények között tudtok játszani.

Kialakítottunk az épület pincéjében egy realisztikus harcteret, több mint 700 nm-en, itt nem csak az általunk épített fedezékeket használtuk fel, hanem megtartottuk az épület eredeti falait is. A PINCE lézerharc pályát 10 éves kortól javasoljuk.

A játékról

Népegészségügyi hatóság által előírt és tisztiorvos által ellenőrzött körülmények között, biztonságosan játszhatnak, tartózkodhatnak nálunk.

A LaserCity igényesen kialakított, kulturált játékterében, valamint egyéb helyiségeiben garantált a zavartalan szórakozás.

Folyamatosan cserélhető tiszta belső sisakvédőt kaptok!

A lézerharc teljesen ártalmatlan és fájdalommentes harcot tesz lehetővé, így ezt a játékot gyermekek is teljes biztonságban játszhatják. A fegyver infravörös fénnyel kommunikál a játékosokon elhelyezett érzékelőkkel. Az infravörös fény teljesen veszélytelen, éppúgy, mint a TV távirányítója. A játék a legújabb lézer puskákkal folyik, mely egy szoftverrel kommunikálva a játék végén statisztikát készít.

Kiváló kikapcsolódás gyereknek, felnőttnek, lányoknak, fiúknak. Legyen szó szülinapról, csapatépítésről, hétvégi programról, iskolai rendezvényről vagy csak egy jó időtöltésről a haverokkal. A résztvevők 2 csapatban harcolnak egymással, az UV fénnyel megvilágított pályán. Játék közben hang, UV fény és zene teszik még izgalmasabbá a játékot. A fegyverek név szerint vannak a játékosokhoz rendelve, így a játék végén statisztika készül, mely alapján a csapatok közötti verseny végső eredménye is eldönthető. Minden korosztály örömét lelheti a lézerharcban, aki elbírja az 1 kg súlyú felszerelést. A játék 7 éves kortól játszható, ám 14 év alatti játékosok esetén szülői jelenlét szükséges!

A játék időtartamába a felszerelések kiosztása és a játékszabályok ismertetése is beletartozik. Amennyiben előre elkülditek e-mailben a neveket és a csapatbeosztást, a puskák és a fejpántok már felprogramozva várnak rátok. Mivel teljesen tiszta környezetben zajlik a játék, így nyugodtan játszhatod az utcai ruhádban, nem leszel semmilyen körülmények között piszkos. Azonban érdemes váltó pólót hozni, mert a játék során leizzadhatsz. Hajszárító rendelkezésre áll majd, kérd a játékmestertől.

Figyelmetekbe ajánljuk, hogy sportos lábbelit válasszatok a játékhoz, illetve nyáron is ajánlott a zárt cipő.

Az UV fény miatt a fehér ruhadarabok nem ajánlottak!

JÁTÉKMÓDOK:

Alapjáték: Mindenki 30 élettel rendelkezik, amit a játék során bármikor újra tud tölteni a pályán lévő MEDIC BOX-ok segítségével! Végtelen számú tárral rendelkeznek a fegyverek, ezért csak az újratárazásra kell figyelni.

Mesterlövészek: Mindenki 15 élettel és 4 db tárral rendelkezik. Akinek elfogy az élete az kiesik a játékból. Ezt a játékot lehet csapatokban vagy mindenki mindenki ellen játszani.

Hajtóvadászat: Egy játékost kell a vadászoknak kilőni. A róka több élettel rendelkezik, mint a vadászok.

Full Contact: Minden csapatban 4 féle szerepű játékos lehet. Katona, mesterlövész, gyógyító és támogató. Itt nincs végtelen tár és meggyógyítani sem tudják magukat a játékosok. Tárakat a támogató csapattárstól, életet a gyógyító szerepű játékostól kapnak a harcosok.

Még sok minden más, személyre szabható játékmód...

MI MINDEN TŐLÜNK TELHETŐT MEGTESZÜNK, HOGY JÓL ÉREZZÉTEK MAGATOKAT, A TÖBBI CSAK RAJTATOK MÚLIK!

JÓ SZÓRAKOZÁST KÍVÁN: A LASERCITY CSAPATA

A pályákról

A helyiségek arculatát, a pályák festését és kialakítását szakemberek bevonásával hoztuk létre. A pályák grafikusok által fluoreszkálós festékkel festett egyedülálló minőségi anyagokból kialakított terek, mely a harcot még hangulatosabbá teszi. Érdekes formájú és elrendezésű búvóhelyek és azok szimmetrikus elhelyezése élvezetessé teszi a játékot és lehetőséget nyújt többféle harctípus, taktikai és csapatjáték kipróbálására.

Az állandó légcsere és hőmérséklet biztosított.

Kapcsolat

Cím:

Budapest X. kerület 1106 Maglódi út 47.

Időpontfoglalás:

Foglalás Emeletes pályára

Foglalás Pince pályára

Telefon:

+36 20 506-5335

Email cím:

info@lasercity.hu

 

Facebook

 

Nyitvatartás:

A laserCity kizárólag a lefoglalt időpontokban tart nyitva!

 

Általános szerződési feltételek

   

Adatvédelmi tájékoztató

 
Tárhelyünket a Megbízható gyors tárhelyek szolgáltatója - cweb.hu biztosítja.