A játékról

A LaserCity igényesen kialakított, kulturált szellőztethető játékterében, valamint egyéb helyiségeiben garantált a zavartalan szórakozás.

Eszközeinket folyamatosan fertőtlenítjük!

Nem lesz a ruhád piszkos játék után. Folyamatosan cserélhető tiszta belső sisakvédőt kaptok!

A lézerharc teljesen ártalmatlan és fájdalommentes harcot tesz lehetővé, így ezt a játékot gyermekek is teljes biztonságban játszhatják. A fegyver infravörös fénnyel kommunikál a játékosokon elhelyezett érzékelőkkel. Az infravörös fény teljesen veszélytelen, éppúgy, mint a TV távirányítója. A játék a legújabb lézer puskákkal folyik, mely egy szoftverrel kommunikálva a játék végén statisztikát készít.

Kiváló kikapcsolódás gyereknek, felnőttnek, lányoknak, fiúknak. Legyen szó szülinapról, csapatépítésről, hétvégi programról, iskolai rendezvényről vagy csak egy jó időtöltésről a haverokkal. A résztvevők 2 csapatban harcolnak egymással, az UV fénnyel megvilágított pályán. Játék közben hang, UV fény és zene teszik még izgalmasabbá a játékot. A fegyverek név szerint vannak a játékosokhoz rendelve, így a játék végén statisztika készül, mely alapján a csapatok közötti verseny végső eredménye is eldönthető. Minden korosztály örömét lelheti a lézerharcban, aki elbírja az 1 kg súlyú felszerelést. A játék 7 éves kortól játszható, ám 14 év alatti játékosok esetén szülői jelenlét szükséges!

A játék időtartamába a felszerelések kiosztása és a játékszabályok ismertetése is beletartozik. Amennyiben előre elkülditek e-mailben a neveket és a csapatbeosztást, a puskák és a fejpántok már felprogramozva várnak rátok. Mivel teljesen tiszta környezetben zajlik a játék, így nyugodtan játszhatod az utcai ruhádban, nem leszel semmilyen körülmények között piszkos. Azonban érdemes váltó pólót hozni, mert a játék során leizzadhatsz. Hajszárító rendelkezésre áll majd, kérd a játékmestertől.

Figyelmetekbe ajánljuk, hogy sportos lábbelit válasszatok a játékhoz, illetve nyáron is ajánlott a zárt cipő.

Az UV fény miatt a fehér ruhadarabok nem ajánlottak!

Próbáld ki az új játékmódokat!

Túszmentés, Bomba telepítés, Role upgrade

Role upgrade: amivel a játékos a saját szerepét egy másik beállított szerepre cserélheti.

Hogyan működik: Ha például egy játékban mindenki katona és egy játékos role upgrade-hez jut, szerepe megváltozik és lesz belőle mondjuk mesterlövész. Több élete lehet, nagyobbat sebez és messzebbre is lő, tehát több szempontból is előnyhöz jut. Számtalan lehetőség rejlik ebben a funkcióban.

Bomba telepítés: Telepítsd a bombát az egyik bázison, majd fedezzétek addig, amíg fel nem robban.

Hogyan működik: A pályán van két bázis, ahol lehet bombát telepíteni, és a felrobbanásig meg kell védeni a bombát a hatástalanítani próbálóktól. A játék véget ér, ha a bomba felrobban, vagy az élesített bombát sikerül az ellenfélnek hatástalanítani. Válassz a legnépszerűbb fegyvertípusok közül: SCOUT, USP, P90 vagy M4-es.

 

Intager Box - capture the flag Túszmentés: Szabadítsd ki a túszt és vidd el a menekítési pontra.

Hogyan működik: A fogvatartók bázisáról kell kiszabadítani a túszt, és bizonyos időn belül élve el kell vinni a menekítési pontra. Szabadítás esetén a játékos fejpántja folyamatosan villog, jelezve, hogy nála van a túsz. Sikeres küldetés esetén a játék véget ér. A játék tovább nehezíthető azzal, hogy beállítjuk az időtartamot (mission time), ami alatt a túszmentést végre kell hajtani. A játék során csak 1 db. MEDIC BOX használható, ezáltal a fogvatartók kénytelenek elhagyni a biztonságos bázisukat.

TOVÁBBI JÁTÉKMÓDOK:

Alapjáték: Mindenki 30 élettel rendelkezik, amit a játék során bármikor újra tud tölteni a pályán lévő MEDIC BOX-ok segítségével! Végtelen számú tárral rendelkeznek a fegyverek, ezért csak az újratárazásra kell figyelni.

Mesterlövészek: Mindenki 15 élettel és 4 db tárral rendelkezik. Akinek elfogy az élete az kiesik a játékból. Ezt a játékot lehet csapatokban vagy mindenki mindenki ellen játszani.

Hajtóvadászat: Egy játékost kell a vadászoknak kilőni. A róka több élettel rendelkezik, mint a vadászok.

Full Contact: Minden csapatban 4 féle szerepű játékos lehet. Katona, mesterlövész, gyógyító és támogató. Itt nincs végtelen tár és meggyógyítani sem tudják magukat a játékosok. Tárakat a támogató csapattárstól, életet a gyógyító szerepű játékostól kapnak a harcosok.

MI MINDEN TŐLÜNK TELHETŐT MEGTESZÜNK, HOGY JÓL ÉREZZÉTEK MAGATOKAT, A TÖBBI CSAK RAJTATOK MÚLIK!

JÓ SZÓRAKOZÁST KÍVÁN: A LASERCITY CSAPATA

A pályáról

A helység arculatát, a pálya festését és kialakítását szakemberek bevonásával hoztuk létre. A pálya grafikusok által fluoreszkálós festékkel festett egyedülálló minőségi anyagokból kialakított tér, mely a harcot még hangulatosabbá teszi. Érdekes formájú és elrendezésű búvóhelyek és azok szimmetrikus elhelyezése élvezetessé teszi a játékot és lehetőséget nyújt többféle harctípus, taktikai és csapatjáték kipróbálására.

Az állandó légcsere és hőmérséklet biztosított.

https://youtu.be/TiShYraz3yo

Kapcsolat

Cím:

Budapest X. kerület 1106 Jászberényi út 55. I. emelet

Időpontfoglalás:

lasercity.hu/foglalas

Telefon:

+36 20 506-5335

Email cím:

info@lasercity.hu

Facebook

Nyitvatartás:

A laserCity kizárólag a lefoglalt időpontokban tart nyitva!

Általános szerződési feltételek

Adatvédelmi tájékoztató

Tárhelyünket a Megbízható gyors tárhelyek szolgáltatója - cweb.hu biztosítja.